Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), sectorul gandurilor si aspiratiilor este trait intens de catre nativi dar nu si folositor. In cea mai mare parte a timpului, Scorpionii se vor pierde in analize, speculatii, alunecand cu usurinta de la analiza la trairea evenimentelor in plan afectiv, ceea ce va crea un amestec difuz, menit sa le induca o stare proasta sufleteasca si o anume dezordine mentala, Scorpionii reusind cu greu sa-si revina sau sa iasa din starea de reverie trista care a pus stapanire pe ei.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, indiferent ce vor trai in sufletul lor, nativii vor fi obligati de cursul evenimentelor sa faca fata exigentelor sociale, profesionale. Altii, scuturati ca dupa un vis urat, de aceste melancolii neproductive, vor dori sa-si ia, cat mai repede, revansa.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, se vor repeta circumstantele sociale care i-au adus in preajma unor persoane calculate ori care i-au introdus in structuri (grupuri, fundatii, organisme, coterii) care functioneaza dupa anume reguli si care urmaresc niste scopuri. Cat le este de utila o astfel de integrare? Ce sacrificii ar trebui sa faca pentru a fi la inaltimea asteptarilor si, mai ales, “la bataia pestelui”?, iata doua dintre intrebarile pe care si le vor pune nativii (sau ar fi bine sa le puna!), cu privire la oportunitatea si utilitatea unor astfel de “adeziuni”.

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), persoanele care apartin acestei zodii isi vor propune sa se linisteasca, sa-si astampere nervii, sa se lase in voia tihnei si a unor placeri personale compensatorii.

Din 27 septembrie, Marte va intra in casa a III-a, postura astrala din care acesta va ridica blocaje de intelegere, de asimilare a cunostintelor, de comunicare, de deplasare, de adaptare. Aspect aspru, dur care se va epuiza pe 9 noiembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...