Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Soarele, intrat in seara zilei de 23 octombrie, in semnul lor zodiacal natal, le va da, timp de o luna, energia necesara refacerii lor.

Se incheie etapa de viata deschisa anul trecut, pe vremea asta, si se deschide un nou ciclu de un an. Intre 24 si 25 octombrie, trigonul Soare/Luna pe semne de Apa, le va aduce o necesara si binefacatoare “baie” astrala, readucand in prim-planul existentei lor, nevoia de a trai intr-un plan al emotiilor si sentimentelor profunde precum si nevoia de a se cufunda in deliciilor compensatoare ale povestilor de dragoste si aventurilor.

Din 25 octombrie, dupa ora 10, pana in dimineata zilei de 27 octombrie, unii pot trece prin tot felul de stari de stres, de agitatie, poate chiar de conflict si/sau revolta interioara, stari de spirit provocate de evolutia brusca, surprinzatoare a unor evenimente la locul de munca. Pe directia sanatatii, tranzitele astrale nu ridica un semn major de alarma dar indica crize posibile migrenoase sau crize de nervi de scurta durata.

Pe de alta parte, nativii sunt extrem de susceptibili la zvonuri, intrand repede la banuiala si luand mult prea in serios o serie de informatii. Oricum, ziua de 27 octombrie, este una intens resimtita de ei, pentru ca semnul lor zodiacal, prin intermediul Soarelui in Scorpion, participa la alcatuirea fazei de Luna Plina, ipostaza tulburatoare in sine, care le hipertrofiaza perceptiile si reactiile.

Intre 27 octombrie dimineata si 29 octombrie, “dracusorul interior” ii impinge sa faca numai ce nu trebuie: sa se ia la cearta cu sotul sau cu sotia, sa faca o criza de gelozie, sa acuze, sa invinovateasca, sa se revolte, etc., etc. Din dupa-amiaza zilei de 29 si, apoi, pe 30 octombrie, Scorpionii fac planuri si calcule materiale, unele starnite de o relatie dificila cu o institutie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...