Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn avantajat de tranzitul Soarelui, care le da energie si intreg setul de vibratii astrale necesare pentru ca intreaga lor fiinta sa se regenereze. Venus, chiar daca astrologic nu e bine plasata, lor, si numai lor, le poate aduce noroc.

Este singura perioada in care o conjunctie Soare/Venus opereaza intre 24-29 octombrie in beneficiul si spre sporul lor general (trup, suflet, sanatate, afirmare sociala). Comunicarea nu sta sub semnul cel mai agreabil pentru ei. Uneori regreta ceea ce au spus, alteori constata ca, desi de buna credinta la un moment dat, au gresit cand au afirmat ceva, dar acum nu-i mai crede nimeni; alteori, constata ca ei insisi au fost victimele unor informatii eronate sau provocari la al caror semn periculos nu au fost atenti.

De aceea, in unele cazuri, mai ales in conditiile legate direct sau indirect de locul de munca, de activitatea cotidiana, de relatiile cu sefii, subalternii, colateralii, se pot inregistra in urmatoarele zile conflicte de idei, schimburi de cuvinte dure, scene furtunoase ori dezvaluiri spectaculoase.

Starea de sanatate se poate altera in zilele de 29, 30 si 31 octombrie. Sunt vizate organele localizate in zona capului (creier, ochi, urechi etc.) si aparatul renal (pentru barbati este vizat si cel urinar).

Afectiunile aparute pe acest context au aspect de criza scurta, dar intensa. Cuadratura Jupiter/Saturn pe casa demnitatii si puterii functioneaza kharmic acum mai intens decat in tot restul anului 2014.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...