Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, posibile informatii legate de evolutia unei chestiuni de ordin material sau financiar in legatura cu care nativul isi face niste planuri.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, atasamente fata de oameni, idei, premize publice, initiative colective in care nativul gaseste o modalitate de implinire personala, profesionala. Mercur va intra in miscare aparent retrograda si va influenta in chip contraproductiv orice demers al nativilor legat de o ameliorare salariala sau de statutul profesional (gasirea unui loc de munca, transfer intr-un serviciu mai bun, un al doilea job). Deja sectorul casei a VI-a este tulburat de prezenta altor trei planete care tranziteaza zodia Berbecului iar Mercur nu va face decat sa coloreze cu o nuanta aparte, de neintelegere, de eroare, de exagerare sau de subiectivism orice demers in acest sens. Tot din 24 martie, s-ar putea pune problema revizuirii unei decizii anterioare referitoare la abordarea unei afectiuni organice: nativii pot refuza propunerea medicului, se pot razgandi din motive personale sau se pot indoi de utilitatea ei.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, moment al orgoliului si/sau al vanitatii; dorinta de a demonstra celor din jur valoarea lor.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, intalniri cu prietenii cu scopul de a da curs unui proiect comun, de a „pune ceva la cale” alaturi de acei cunoscuti cu care Scorpionii desfasoara activitati de relaxare, de compensare sau de valorificare a unui potential personal.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, atentia nativilor se va indrepta spre chestiunile de sanatate; va fi vizata activitatea cerebrala si fiziologia organelor de simt localizate la nivelul capului prin disfunctiile care ii vor impiedica pe Scorpioni sa gandeasca limpede (migrena, febra, hipertensiune arteriala, enervare).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...