Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 30 ianuarie in familia unora s-ar putea produce un eveniment care poate fi catalogat drept socant, zguduitor. Poate ca nici nu se produce un fapt concret, pentru ca este suficient un zvon, o afirmatie, o stire, o idee, o replica pentru a produce valuri.

Dar asta dupa ce, pe 27 si 28 ianuarie, aceiasi nativi pot trece, ei insisi, prin situatii pe care, ca sa fim delicati, le putem defini “stringente”. Asta inseamna o latura de disconfort, un stres, o constrangere, dar si o componenta legata de lege, dreptate, justitie, act normativ (caci e vorba de casa a VII-a a litigiilor si conflictelor), de impactul emotional pe care il starnesc aceste evenimente de orice natura; aici pare a fi vorba, in primul rand de o chestiune patrimoniala, de reprezentare, sau de un aspect de viata care “da echilibru” si care acum devine, dintr-o data, subred.

Unele personale care s-au nascut in aceasta zodie vor fi obligate sa suporte, la locul de munca, un lant de intamplari care mentin tensiunea si conflictul intre sefi, subalterni, colegi, la cote maxime. Nici nu mai conteaza cine aprinde focul, cine toarna gazul, nu e bine, nu-i usor! Pentru acest semn zodiacal, iubirea spirituala, dragostea ce apropie sufletele si erotismul care apropie trupurile reprezinta un sector important in economia vietii lor.

Contextul astral al saptamanii viitoare le va alimenta toate trei directiile de viata si interes. Au nostalgie, au melancolie, dar sunt si rascoliti de tot de felul de dorinte de a trai intr-un registru senzual cat mai profund, mai ales dupa 27 ianuarie, cand Venus, intrand in Pesti va sustine, pana pe 20 februarie, latura trupeasca, instinctuala a vibratiei sexuale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...