Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, Scorpionii vor avea parte de framantari, ingrijorari mai mult sau mai putin motivate, nemultumiri fara o adresa anume, asa… in general, pe viata, pe soarta. Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), Scorpionii vor fi obligati sa faca o serie de drumuri ori sa poarte discutii sau corespondenta in vederea unor reglementari financiare.

Vor face plati mai ales in ipostaza transferurilor bancare, platilor online, integrale sau sub forma de avans pentru un bun ori un serviciu. Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, se vor contura mai multe directii: scurtarea unor deplasari, revizuirea unei atitudini inaintea unui dialog esential pe o tema spinoasa, informatii care vor schimba datele unei probleme si care il vor obliga pe nativ sa revizuiasca o decizie anterioara, mergand pana la anularea unei promisiuni, renuntarea la o pretentie, reformularea totala a conditiilor pe care acesta le va pune interlocutorilor.

Luna Noua va genera acest factor de noutate, de inedit dar el va fi acceptat cu greutate, va fi luat in calcul impotriva vointei si va fi privit ca o limitare a unor drepturi sau ca o presiune morala greu de acceptat. Intreaga lor conduita va fi precauta, atenta la detalii, rezervata in angajamente. Unii vor fi tacuti, alti banuitori.

Combinatia astrala nu va avea datele necesare pentru a le fi de ajutor Scorpionilor daca acestia vor sustine verificari si examene, vizionari, auditii sau teste mai ales in varianta orala, vorbita, rostita. Secvential, unele persoane pot trece prin tristeti de scurta durata provocate de o relatie sentimentala care li se va parea ca nu merge asa cum ar dori ei. Perioada in care nativii apartinand acestei zodii, atat barbatii cat si femeile, isi vor face iluzii si se vor hrani cu sperante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...