Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, Luna in Scorpion va accentua trairile interioare; nativii, insa, se vor simti in largul lor, pentru ca vor avea posibilitatea sa fie subtili, intuitivi, telepati, sensibili si receptivi.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′, si seara zilei de 27 septembrie, unii dintre Scorpioni vor fi preocupati de latura legala sau juridica a aspectelor financiare sau a relatiilor banesti. Pe fond, se poate vorbi de o neregula, de o eroare care trebuie remediata: in detaliu, insa, unele relatii de amicitie se pot deteriora din cauza nemultumirilor personale care pleaca de la bani. Nici de relatiile apropiate lui, nativul nu se va arata prea incantat, daca va trebui sa cheltuiasca pentru sustinerea lor financiara.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, Scorpionii se vor purta ca niste persoane lucide si rationale, care isi vor fi inchide sentimentele in dulap si vor privi lumea, oamenii si evenimentele cu precizia nemiloasa a unui entomolog (cel care studiaza insectele). Unul dintre capitolele pe care le vor cerceta cu multa atentie vor fi relatiile de prietenie pe care le vor intoarce, in analiza lor, pe toate fetele, pentru a descoperi un detaliu util. Un sector special il reprezinta axa celor doua case ale sanatatii: starile proaste pot veni “din senin” si pot dispare la fel de brusc, fara o explicatie logica. Aceste tulburari trupesti sau sufletesti vor fi posibile intreaga saptamana, cu un spor, in intensitatea manifestarii lor (uneori sacaitoare), pe 26 si 27 septembrie. In cazul altor persoane, lezate mai demult in statutul lor profesional sau la locul de munca, s-ar putea vorbi de o recuperare de imagine, de o reevaluare a situatiei care a justificat, in trecut, masurile luate impotriva lor sau de aflarea unor motivatii necunoscute care vor explica intregul curs al evenimentelor si logica ascunsa a lucrurilor, sau chiar de o posibila reabilitare si victorie morala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...