Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, răstimp marcat de relaxare interioară sau de un abandon de moment al gândurilor solicitante, obositoare sau enervante.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, Luna va traversa semnul lor zodiacal și le va spori calitățile native, punându-le în valoare sau intensificând forța lor de expresie: subtilitate, abilitate, finețea analizelor, răbdare, motivație profundă.

În viața unor nativi vor continua să se manifestate aspectele șubrede în sectorul relațiilor parteneriale (inclusiv al proceselor) în general și, în particular, în funcție de ora nașterii și, implicit, de Ascendent, în acele case pe care va opera axa Scorpion/Taur. Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, pentru unii, acest răstimp poate fi armonios, normal, corect sau avantajos pentru abordarea oricărei chestiuni bănești.

Pentru alții, însă, el poate reprezenta un moment special, un adevărat reper în biografia lor, prin impactul pe care îl poate avea Luna Nouă în Săgetător, ajutată și consolidată de Soare și Jupiter, în tranzit prin casa banilor câștigați din muncă. Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, sectorul comunicării nu va fi generos, dar le va permite nativilor o exprimare concisă, răspicată și bine motivată.

Din 26 noiembrie, când planeta Venus va intra în zodia Capricornului, și până pe 20 decembrie a.c., Scorpionii vor putea învăța mult, repede și temeinic, pot completa golurile din pregătirea lor profesională și “se pot face auziți” în ipostazele publice în care se vor exprima precaut și bine argumentat. Se vor menține, întreaga săptămână, tendințele spre pesimism, revoltă și amărăciune. Pe acest fond apăsător, dacă unii vor formula critici la adresa unui partener de viață, se poate naște o situație conflictuală cu evoluție ciudată, care îi va pune în dificultate.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...