Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Iulie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 23-29 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), in principal, vor fi vizate sentimentele in care s-a strecurat multa indoiala si nemultumire si in care dorinta de a se extrage dintr-o relatie afectiva are numeroase motivatii care tin de registrul neimplinirii de sine. Pe directia prietenilor “utili” si a cunostintelor apropiate pe baza unor afinitati comune, se acutizeaza curiozitatea si nevoia interioara de a diseca “firul in patru” si de a supune unei “site dese” comportamentul acelora.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), Scorpionii pot fi eroii unor reactii neasteptate la locul de munca, pot face sau spune lucruri care socheaza dar si ei pot primi vesti care indica o schimbare brusca in acel sector. Atentie la “iesirile” nervoase care pot provoca sau exacerba puseele de hipertensiune.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), relatiile parteneriale vor capata valente noi si chipuri de manifestare variate. Teoretic, momentul este incarcat, apasator, “innorat”. Practic, insa, pe fondul unor mari provocari patronate de planetele din Leu, loc astral special – casa a X-a! – a Scorpionilor, se poate produce o iesire din impas. Nativii isi vor concentra fortele, vor apela la intuitie si vor trece la actiune, fara a putea fi abatuti din deciziile lor. In general, aceste reactii se vor produce ori de cate ori va fi vorba de o miza mare, de cariera, de ascensiune profesionala sau sociala.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, nativii vor aborda problema banilor cu toata lumea care le va iesi in cale: prieteni, oameni dragi sufletului lor, copiii, sefii de la serviciu. In principal, se analizeaza caile de conservare a unei situatii (avere, salariu, banii din cont) sau de recuperare a unei pagube, mai putin de un castig prezumptiv.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...