Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, intamplari in familie.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42′, si noaptea de 26 decembrie, viata afectiva va beneficia de influxurile bune, blande, calme, sensibile ale Lunii in tranzit prin casa a V-a, ceea ce le va spori farmecul personal si dorinta de a trai intr-o atmosfera dominata de sentimente bune, de comuniune sufleteasca, de intelegere, de tandrete, de dragoste.

In dimineata zilei de 25 decembrie, Venus va intra in Capricorn si va remodela casa schimburilor de idei, a invataturii si a deplasarilor de scurta durata. Scorpionii se vor putea concentra pe un subiect, vor putea recupera intarzierile in pregatirea scolara sau intr-o etapa de perfectionare profesionala prin acumulare de cunostinte datorita capacitatii lor de a se concentra si memora un volum mare de informatii.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, posibile situatii ciudate in institutiile unde isi desfasoara activitatea, derutante prin noutatea cu care se instaleaza. Scorpionii ar putea discuta o chestiune salariala, ar putea primi explicatii, oferte, propuneri sau variante asupra carora vor trebui sa se gandeasca inainte sa opteze pentru o anume formula contractuala.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, din punct de vedere astral, nu este obligatoriu sa se produca evenimente concrete dar, situatia in ansamblul ei, va fi de natura sa-i faca sa gandeasca o relatie parteneriala in alti termeni decat au facut-o pana acum. Conjunctia, pe zi ce trece tot mai stransa, intre Jupiter si Marte (Guvernatorul lor care se afla in domiciliu) va exercita o puternica influenta astrala in sensul adoptarii unei atitudini, a acceptarii sau renuntarii la o stare de lucruri personala (in principal) sau parteneriala (secundar). Ceva ii motiveaza sa treaca la fapte, altceva ii retine; contextul astral nu se epuizeaza in acest rastimp, asa incat ei mai au timp sa ia decizia necesara, chiar daca, deloc placuta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...