Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Aprilie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 23-29 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), Scorpionii vor fi concentrati pe conflictele din jurul lor care se amplifica sau care tocmai se nasc. Nota generala a momentului ii transforma in niste persoane incapabile sa inteleaga despre ce e vorba si sa accepte realitatea. Strategia lor va schiopata pentru ca latura rationala, care in alte dati a functionat, acum este anihilata de forta cu care evenimentele se produc si le ravasesc existenta.

Din 29 aprilie pana pe 21 mai, acest tip de refuz al realitatii va imprima conduitei lor un fel incapatanare pe care de-a dreptul o vor cultiva, crezand ca, astfel, vor dovedi ce tarie de caracter si rezistenta nervoasa au ei.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, probleme cu oficialitatile in chestiuni banesti, mai mari sau mai mici, dupa caz si situatie individuala. Nu ignorati si nu minimalizati nici chiar cele mai banale sau aparent simple situatii pentru ca ele vor trena, pana in august 2016, cand se va epuiza contextul astral care le patroneaza.

Intre 26 si 27 aprilie, la locul de munca se pot naste ipoteze alarmante cu privire la viitorul institutiei, al contractului, al efectuarii platilor. In planul sanatatii, risc, pentru cei care obisnuiesc sa se enerveze peste masura, sa faca un puseu de hipertensiune, de migrena, sa aiba ameteli.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, schimbul de idei, impresii si informatii poate fi, dupa cazul si importanta subiectului care le provoaca, unul stingheritor sau care sa nu-i avantajeze pe nativii care trebuie sa dea, una sau mai multe explicatii, legate de faptele unor prieteni, tovarasi de ideal sau colegi de munca, din trecut sau din prezent. Dificultatea vine din faptul ca, pe un fond astral total in dezavantajul lor, nativii fie nu vor putea controla situatia, fie nu vor avea argumentele necesare pentru o explicatie credibila sau o justificare plauzibila.

In restul zilei de 29 aprilie, evolutie atipica a unor situatii modeste ca impact personal.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...