Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa I, a personalitatii Scorpionilor, se curata tot mai mult in ultimele zile de reziduurile tranzitelor grele, din ultima perioada, prin semnul lor natal. Saturn a ramas singur si, implicit, mai slabit. Mercur va parasi si el aceasta zodie pe 28 noiembrie, intrand in casa a II-a a banilor si creand premize favorabile unor schimbari de registru “fiscal”.

Se intra in normalitate, se intra in legalitate, se poarta discutii firesti despre cum trebuie actionat corect cu o serie de persoane ce tin, direct sau indirect, de justitie, lege si punerea ei in aplicare (avocati, experti, consilieri.). Dar acolo deja se afla Soarele si micul benefic Venus, care vor contribui la un beneficiu ce poate sa provina de la regimul muncii, al platilor de orice fel.

Nu sunt excluse surprizele placute legate de posibilitatea schimbarii locului de munca, de gasirea unuia (in conditiile somajului) sau al schimbarilor remarcabile de rost, post, functie intr-o institutie unde se activa intr-o pozitie modesta.

Sanse ca unii sa fie numiti in posturi de conducere sau ceea ce se cheama, generic, “sef”. Un alt aspect excelent il reprezinta parasirea de catre Luna Neagra a casei a X-a, a rolului social, a puterii sau imaginii publice. Urmeaza un moment de respiro, dar si de refacere.

Luna Neagra va intra in casa relatiilor cu o serie de apropiati, relatii bazate de interese comune sau scopuri in virtutea carora au cooperat, pe care le va altera profund.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...