Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, procese mentale care necesita interiorizare, izolare, concentrare, meditatie. Relatii dificile sau contradictorii cu oamenii si institutiile din strainatate. Posibile drumuri facute din obligatie, fara chef sau fara vreo satisfactie.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, probleme majore legate de cariera. Etapa a transformarilor esentiale, posibil succes, avansare sau salt profesional despre care se va vorbi dar impotriva carora adversarii se vor mobiliza. Scorpionul va lupta cu acestia fatis, preferand, ca strategie, confruntarea deschisa. Etapa de viata cu puternic rasunet interior justificat si de faza Lunii Noi in Leu, respectiv in acest sector al casei a X-a, care, impreuna cu Nodul Nord al Lunii (Sensul vietii) vor contura momente speciale, de destin. In functie de horoscopul personal, aceste tranzite pot lua chipul unor incercari si eforturi de aparare a imaginii, a renumelui, a autoritatii sau a puterii dobandite de-a lungul timpului.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, comportament dictat de interesul de moment; spirit practic si calcule cu privire la oportunitatea mentinerii unei relatii. Pe 26 iulie, Mercur va intra in zodia Fecioarei si le va insufla Scorpionilor un pragmatism accentuat. Aceasta tendinta va primi opozitia neptuniana idealista, nonsalanta, detasata, dinspre casa a V-a, care va naste dubii, nesiguranta sau oscilatii in exprimarea sentimentelor.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie, nativii vor aborda strategiile “blande”, diplomatice, discrete sau actiunile prin interpusi. Psihicul lor va fi, pentru cateva zile, echilibrat si pregatit sa navigheze printre multiplele oportunitati in directia obtinerii fondurilor necesare sau avantajelor personale (notorietate, succes personal, simpatie, incredere) si sa contracareze intarzierile si blocajele ivite in calea obtinerii lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...