Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intrarea Lunii Negre in zodia Balantei: iata un motiv de ingrijorare pentru nativi din 25 august 2015 pana pe 21 mai 2016.

Luna Neagra, operand pe casa I, va afecta persoana lor din toate punctele de vedere – fizic, psihic, social, emotional si in proportii diferite, medical. Nota generala va fi de scadere a rezistentei organismului la efort fizic si la stres, a imunitatii, a capacitatii de refacere a organismului. Pe 27 august, in Balanta va intra si Mercur care, pana pe 2 noiembrie, va fi favorabil pentru activitatea intelectuala, pentru procesele logice si pentru gandire, temperand excesele si accentuand logica, bunul – simt, masura si luciditatea.

Pe 23 august Soarele va intra in casa a XII-a a cerului lor astral, unde se va intalni, intre 26 si 28 august, intr-o conjunctie benefica, cu Jupiter, prilej pentru a declansa iesirea din tot felul de impasuri personale. Una dintre directiile acestei schimbari spectaculoase tine de justitie – acel mult visat “s-a facut dreptate”, mai ales prin scoaterea la iveala a unor documente.

A doua directie priveste sanatatea doar ca aici miracolul are si el un nume si niste conditii necesare sa se produca: a) schimbarea tratamentului, b) abordarea unei proceduri medicale care nu a mai fost incercata, c) terapii corporale d) o dieta sau un “regim special” in sensul consumului sistematic al unui aliment, fruct, ceai, medicament naturist e) dezintoxicare, etc.

Intre 23 si 25 august dimineata ei pot calatori, pot face excursii, pot da examene la care cunoasterea uneia sau mai multor limbi straine sa fie conditia reusitei. Intre 25 si 27 august dimineata se anunta zile mohorate, in care lipsa lor de chef de a se ocupa de treburile casei atinge cote maxime. Pe 27 si 28 august se invelesc si vor sa se destinda si sa petreaca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...