Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, mental subtil, ganduri ascunse, planuri desfasurate in secret, dorinta de revansa si de recuperare a imaginii dupa o perioada de stres, de paguba, de suferinta ori de alterare a statutului lor familial, social si profesional.

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, nevoia de a revizui un contract care stipuleaza un tip de plata sau un cuantum care va trebui rediscutat si aliniat la legislatia in vigoare. Chestiuni juridice care ii vor surprinde pe nativi prin ineditul pe care il consfintesc si pe care vor fi nevoiti sa-l accepte chiar daca nu le convine.

Pe 22 octombrie, seara Marte va intra in sectorul discret al casei a XII-a de unde poate scoate la suprafata ori acutiza afectiunile de natura cronica sau kharmica. Tranzit in perioada in caruia dusmanii vor avea spor impotriva nativului. Fara a fi vorba de vreun paradox, Scorpionii pot beneficia de un ajutor special, venit, nu se stie prea bine din partea carei persoane sau a carui motivatie le scapa nativilor.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului si le va da, pentru aproximativ 30 de zile, energie, reechilibrandu-i organic si aducandu-i in situatia de a-si continua activitatea la cote superioare de performanta.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, etapa a discretiei, a observarii atente a partenerilor de dialog. Dezinteres pentru comunicarea cu persoanele mai putin importante.

Din 27 octombrie, dupa ora 15:49′, posibile surprize legate de casa si familie; eventuale defectiuni ale aparaturii moderne din gospodarie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...