Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 noiembrie nativii din Scorpion se pot bucura de beneficiile tranzitului Lunii prin Pesti, zodie ce controleaza casa a V-a a relatiilor lor sentimentale, a emotiei si a sensibilitatii. Vor fi avantajate aventurile, povestile de dragoste, relatiile afective dintre parinti si copii, creativitatea artistica. Intre 22 si 23 noiembrie, preocuparile lor sunt acaparate de chestiunile legate de locul de munca. Se contureaza conflicte mocnite, se intrevede o rivalitate, se produc tot felul de atacuri la persoana care pleaca de la antipatii personale.

Relatiile cu colegii si superiorii sunt delicate, complicate, gata sa degenereze in conflicte deschise. La randul lor, Scorpionii, daca au intrat in posesia unor informatii cu privire la unul sau mai multi colegi de munca, cu greu se abtin sa nu le dezvaluie ca sa-i contracareze.

Dar, cum Scorpionii au darul innascut de a astepta momentul potrivit pentru a ataca, este de banuit ca asa vor proceda si de asta data, amanand, daca este cazul, gestul demascator sau, dimpotriva, dandu-i curs, in aceste zile, daca il considera oportun.

Intre 24 si 25 noiembrie, unii nativi se pot afla pe pozitii de ostilitate, intransigente fata de tot ceea ce vine de la parteneri, fie cei din planul conjugal, fie cei din planul cooperarii si al afacerilor. Intre 26 si 27 noiembrie, pentru unii, banii, afacerile, relatiile cu oameni si institutii trec prin momente fierbinti.

Soarele, intrat pe 22 noiembrie in casa banilor castigati din munca, va “incalzi”, la randul lui, acest sector, actionand, alaturi de Saturn si Mercur, pe directia sporirii dificultatilor. Acestea pot proveni de la relatia cu o persoana apropiata sufleteste sau cu copiii care ridica pretentii financiare ori, pentru a caror crestere, Scorpionii, in postura de parinti, trebuie sa faca eforturi speciale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...