Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ramane valabil stresul de pe casa sanatatii nativilor din Scorpion. Noua, in peisajul astral al saptamanii viitoare, ramane accentuarea unor stari de nervozitate, si hiperfunctiile unor organe (mai ales ale celor localizate in zona capului) care pot dauna unei stari post operatorii, unei etape de refacere sau chiar a unei boli cronice.

Se pastreaza riscul de accidente (mai ales cele provenind de la lovituri, taieturi) in zona capului. Unele probe de analiza pot depasi niste parametri, fara ca, prin aceasta, ele sa indice o afectiune. Indicat ar fi sa nu se faca analize in aceste zile sau ele sa fie refacute dupa 2-3 saptamani pentru a se putea trage o concluzie justa. In privinta muncii, reprezentata, la alt palier de expresie astrala, de aceiasi casa a VI-a, situatia e “infoiata” rau.

Certuri, amenintari, sanctiuni, riposte, explicatii, divergenta. Greu, greu se pot armoniza relatiile de munca in aceasta perioada pe toate directiile de la sefi spre subalterni si invers sau intre colegi. Nu sunt excluse transformari rapide ale unor institutii, firme care pot provoca fie pierderea locului de munca, fie ii pot obliga la acceptarea unor conditii noi, deloc convenabile.

Aici, este inclusa si o o lezare baneasca. Planeta Venus ar trebui sa imblanzeasca toate relatiile, sa atenueze asperitatile intr-un domeniu minor sau strict personal. Pentru ca, pe o directie publica, acesti nativi vor trece printr-o perioada mai putin favorabila lor, cand cei doi benefici, Jupiter si Venus se vor afla in cuadratura, care-si atinge maximum de potential intre 27 si 28 martie, implicand casa proceselor, a functiei, a imaginii sau a autoritatii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...