Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Mai 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 21-27 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 mai, Luna se va afla in sectorul lor zodiacal natal si le va induce o anume subtilitate sau rafinament si abilitate in felul de a se purta, de a actiona sau e a vorbi. Dar, in aceasta zi, Luna Neagra va intra in Scorpion, zodie in care va sta pana pe 14 februarie 2017, timp in care va permite metamorfoze si crize interioare de identitate, de constiinta si le va pune la incercare rezistenta organismului.

Este inceputul unei perioade grele. Rolul Lunii Negre in casa I a personalitatii acestor nativi va fi sporit, dupa 27 mai, cand Marte, Guvernatorul Scorpionilor, se va intoarce in acest semn, pe care l-a tranzitat cu ceva timp in urma, pe fondul unei ample si indelungate miscari aparent retrograde, in care va ramane pana pe 30 iunie, urmand sa paraseasca definitiv zodia Scorpionului pe 2 august 2016

Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina va viza casa banilor din munca proprie, aducand o posibila schimbare de statut salarial sau de context legal ori juridic, ca o consecinta a unor masuri legislative ce-i vizeaza personal ori privesc, intr-un context mai larg, institutia in care activeaza.

Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), relatiile parteneriale devin mai active, asta si pe fondul revenirii la miscarea directa a planetei Mercur, aflate in casa a VII-a, care, la randul ei, beneficiaza de relatiile armonice cu celelalte planete ce tranziteaza semnele de Pamant, permitandu-le astfel, nativilor, sa fie pragmatici, abili, mercantili chiar, incapatanati, prudenti si secretosi cu toate problemele personale.

Pe 24 mai, Venus, Micul Benefic, va intra in casa avantajelor materiale si a beneficiilor primite de la persoane si institutii. Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, se contureaza mici furtuni in familia din care provin ori schimburi de cuvinte pe fondul unor surprize deloc placute pe care unele rude le fac nativilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...