Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), Luna va tranzita semnul zodiacal al acestor nativi si va spori toate trairile afective. Cei tineri vor fi preocupati de ceea ce simt, ceea ce traiesc in legatura cu o persoana draga lor. Dar, in noianul acestor afecte, se vor strecura, in cantitati diferite, indoiala, gelozia, ambitia, dorinta de a demonstra ceva.

Firea lor banuitoare le va juca feste si, departe de a fi in posesia adevarului care ar justifica, poate, chinul lor sufletesc, ei nu vor face decat sa amplifice niste simple banuieli sau impresii gresite ori informatii care nu au nici un temei. Este un moment al (auto) inselarii si al subiectivismului pur.

Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, vor reveni in atentia lor chestiuni de legalitate mai ales in legatura cu banii: justificarea lor, gasirea unor documente, intocmirea unor acte, etc. sau depunerea unor cereri si formulare necesare, in viitor, obtinerii a unor sume necesare lor.

Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, Scorpionii vor fi scumpi la vorba, morocanosi, preocupati obsesiv de ceva anume care ii impiedica sa aiba o atentie distributiva. Comportamentul lor va fi marcat de meticulozitate, precizie si perfectionism.

Ca parteneri de dialog, vor fi dificili. Etapa va fi favorabila, totusi, celor care vor trebui sa sustina un examen scris, in domeniul stiintelor exacte (mai ales matematica), ori probe practice in domenii tehnice unde, contrar unui obicei de curand instalat in manegement-ul cadrelor, vor fi preferati cei mai in varsta, cu multa experienta.

Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), se vor declansa tot felul de furtuni, in functie de situatia familiala a fiecarui nativ, care va trebui sa se confrunte cu situatii noi, ciudate, (aparent) inexplicabile in legatura legatura cu patrimoniul lor sau al rudelor, care se vor ivi pe neasteptate si care se pot complica pe 28 ianuarie, cand va avea loc Luna Noua in Varsator.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...