Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa muncii ii solicita din plin pe acesti nativi. Teoretic, ar trebui sa aiba energie, sa se poata mobiliza pentru a rezolva o cantitate mare de activitati profesionale. Relatiile de la locul de munca iau foc.

Toata lumea parca are ceva impotriva unui Scorpion, toti emit pretentii, fac observatii, formuleaza nemultumiri (sau reclamatii). Discutiile aprinse sunt firesti pe fondul unui asemenea context astral. Zilele cele mai proaste, in ansamblul unei saptamani, obositoare si solicitate, 21 si 22 februarie. Pe 23/24 februarie se acumuleaza alt tip de tensiuni, de data asta unele mocnite care au alta motivatie, dar si alta forta.

Poate fi vorba de relatiile cu sotul/sotia, partenerii si dusmanii, dar nota dominanta o dau sentimentele de nemultumire, ranchiunele; unele rabufnesc. Daca intr-o anume logica in acest joc intra in discutie o persoana sau interesele de familie, situatia se complica si nu se epuizeaza; dimpotriva, ea continua sa se alimenteze, incet si sigur, cu argumente de-o parte si de alta a termenilor in discutie.

Primul debuseu s-ar putea produce chiar in cercul restrans si discret al familiei, unde nativii se exprima fara menajamente. Desi in forfota evenimentelor cotidiene ceea ce s-ar putea petrece intre 25 si 27 februarie ar putea trece neobservat, fiind catalogat drept neimportant, totusi, s‑ar putea ca acel eveniment sau moment special sa nu fie decat un preaviz pentru ce va urma pe directia bani, bunuri, patrimoniu, serviciu. Un avertisment serios cu privire la functionarea sistemului nervos, a functiilor cerebrale si a fiziologiei organelor de simt (vaz, auz, gust) localizate in zona capului. Risc de traumatisme.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...