Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, posibile nostalgii, regrete de-o clipa; Scorpionii, indiferent de varsta, vor simti nevoia sa fie mangaiati, rasfatati, alintati.

Pe 20 mai, Soarele va intra in casa beneficiilor inlesnite de persoane si institutii. Cel mai dinamic aspect al urmatoarelor patru saptamani va fi cel al negocierilor, al discutiilor preliminare, al dezbaterilor sau al efortului de a-i convinge pe cei carora le solicita sustinerea materiala de oportunitatea si avantajele proiectului promovat de ei.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai, dupa-amiaza, casa muncii este pusa la incercare de tensiunile majore la locul de munca care pot fi generate de relatiile inter-umane incordate sau de masurile care urmeaza a fi puse in aplicare si care sunt prost primite de catre angajatii care isi vad, astfel, amenintate venitul si/sau statul profesional. Scorpionii vor fi vehementi in actiunea lor de contestare mai ales ca, in cazul lor, respectivele masuri, vor avea aerul unei razbunari, a unei persecutii sau a subminarii statutului lor profesional. Din punctul de vedere al sanatatii, functiile cerebrale vor fi la incercare.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai dupa-amiaza, posibile consultari preliminare cu privire la o asociere proiectata. Discutiile vor fi marcate de dificultati in afirmarea deschisa unui punct de vedere personal si de reticentele presupusilor viitori parteneri.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, implicare afectiva determinata de un litigiu de natura financiara (partaj, mostenire, dividende, etc.) care ii va transforma de Scorpioni in niste fiinte patimase, comportament amplificat si de faza Lunii Noi care se va produce in seara zilei de 25 mai. Contradictiile se vor accentua dupa 26 mai cand, acestui context, i se va adauga si impactul opozitiei celor doi Malefici, Marte/Saturn activa pe axa celor doua case ale banilor si veniturilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...