Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Situatia astrala este efervescenta pentru cei nascuti in acest semn zodiacal. Unii vor reactiona, in functie de varsta, logica a situatiei dar si a aspectelor astrale sub semnul carora s-au nascut, la provocarile Soarelui in tranzit prin zodia Racului, incepand cu 21 iunie si ale planetei Marte, in acelasi lacas zodiacal, din 24 iunie 2015

Aceasta combinatie astrala le poate provoca crize de constiinta, intense, poate chiar brutale, renuntari la crezuri personale, abandonarea unor proiecte, revizuirea unor investitii afective, intelectuale sau de credinta.

Teoretic, pe un astfel de mare loc gol lasat de evenimente care se succed rapid in viata lor si care matura totul in cale sau ii provoaca se renunte in graba la oameni, idei, credinte, convingeri si interese, ar fi normal sa se instaleze altele noi; asa se va intampla dar nu in rastimpul analizat de noi (20 – 26 iunie 2015), pentru ca dinamica acestor evenimente se va derula pe parcursul a 4-6 saptamani de acum in acolo.

De aceea, vom vorbi mai tarziu despre ce optiuni sau spre orizonturi se vor indrepta ei atunci. Contextul astral de care vorbim va influenta si viata sentimentala, relatiile cu copiii ori, daca este cazul, activitatea de creatie/interpretare, locuri in care se va putea instala, mai curand sau mai tarziu, indiferenta, dezamagirea sau revolta.

Problemele de imagine si autoritate vor acapara intreaga atentie a Scorpionilor pe 20 si 21 iunie apoi, intre 22 si 24 iunie, Luna ii va impinge spre distanta si discretie fata de cunoscuti si spre izolare, odihna si recuperare pe 24, 25 si 26 iunie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...