Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saturn, care a intrat in Scorpion pe 5 octombrie 2012, va parasi acest semn pe 23 decembrie 2014, intrand in Sagetator.

Pentru acesti nativi, tranzitul capata o importanta deosebita. Scapa de limitele si conditionarile acestei planete rigide, dure si de destin care i-a obligat sa se reconfigureze (sau sa suporte consecintele unor fapte de viata insuficient gandite). Unii l-au perceput ca o povara, altii ca o pedeapsa, altii ca un reper care i-a obligat in permanenta sa se masoare cu ei insisi si sa se autodepaseasca.

Fericiti, cei din urma! Din 23 decembrie, aceasta planeta se va afla in casa banilor castigati din munca, prin efort propriu. Restul evenimentelor astrologice specifice saptamanii viitoare ocupa, sau acapareaza, casa a III-a, in multiplele ei semnificatii. Depinde de varsta, de statut social si de intentiile de viata: desi urmeaza sarbatorile de iarna cu intreaga lor jubilatie, totusi, este momentul unor optiuni scolare, profesionale sau de inceput de drum ce presupun asumarea unor sarcini si obligatii menite sa-i conduca la absolvirea unor forme de scolaritate.

Pe 22/23 decembrie calatoriile se pot complica prin intarzieri, disfunctii de toate felurile, blocaje; altele pot fi anulate sau amanate. O oprire neprogramata, la un drum mai lung, trebuie luata in calcul, pentru a se asigura o marja de siguranta (mai ales daca este vorba de conexiuni cu mijloace de transport diferite: masina, tren, avion).

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...