Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

De la miezul noptii de 19 septembrie, pana dimineata, la ora sapte, Scorpionii, pot avea vise prevestitoare ori mintea lor poate ajunge, fie si cu pretul framantarilor sufletesti, la o serie de lamuriri, dezvaluiri sau explicatii ale unor cuvinte, initiative sau decizii ale cunoscutilor intr-un context ce lor le-a ramas neclar.

In restul zilei si apoi, pe 20 si 21 septembrie, fac ceea ce trebuie, pentru ca, financiar, sa fie in ordine. Din cand in cand, ii va strabate asa… un fior de extravaganta, “poftind” la vreun obiect care i-a cucerit si pe care nu se pot abtine sa nu si-l cumpere.

Intre 21 septembrie dupa-amiaza si 23 septembrie seara, devin, brusc, rigizi, principiali, rigurosi. De la caz la caz, unii vor putea arata o fata nevazuta a felului lor de a fi, uimindu-si apropiatii cu intransigenta lor, impinsa pana la absurd. Pentru ca va fi vorba de un tranzit de scurta durata, cunoscutii, oricat s-ar mira si oricat s-ar enerva din cauza lor, este bine sa nu intre cu ei in disputa. Aspect astral dominat de tenacitate, darzenie si ambitie.

Pe 24 si 25 septembrie se contureaza un alt fel de manifestare, plecand de la premisa altor evenimente ce se deruleaza in viata lor si care antreneaza relatiile sociale, imaginea publica, colegii si superiorii de la locul de munca sau din cadrul unei activitati publice. Aspectul contradictoriu se contureaza incepand cu dimineata zilei de 25 septembrie, el ramanand activ cateva saptamani.

In functie de natura acestor evenimente, uneori, evolutia lor poate avea repercusiuni banesti, ori motivatiile financiare ale acelor conflicte reprezinta premisa acestor tulburari. Marte va intra pe 25 septembrie in casa prieteniilor bazate pe scopuri si interese comune, (inclusiv cele financiare), determinand decizii si declaratii de intentii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...