Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 19 – 25 Martie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 19 – 25 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ceea ce li se va intampla acestor nativi sau felul in care vor reactiona ei, tine de provocarile perioadei scurse din noiembrie 2015 incoace. Ceea ce nu au reusit, ceea ce isi doresc, ceea ce ii nemultumeste sau ii pune in pericol sunt ipostaze pe care Scorpionii vor incerca sa le “atace”. Scopul lor este de a risipi factorii blocanti care vin din trecut si de a consolida ceea ce li se pare a fi subred.

Tranzitul perioadei 19 – 20 martie poate fi un moment astral potrivit pentru nativii luptatori care au un plan de viata special, un scop de atins. Pentru cei care traiesc obisnuit si care nu se confrunta cu mize mari in actuala etapa de viata, aceste zile pot fi banale.

Intre 21 si 23 martie, dimineata, se vor relua, la un nivel superior ca intensitate, ca semnificatie, ca impact semnificatiile unui moment astral care a inceput sa functioneze pe casa relatiilor de prietenie bazate pe interese si scopuri comune, de doua-trei luni.

In preajma datei de 25 martie, aceste relatii vor aparea intr-o lumina noua, obligandu-i pe Scorpioni sa reactioneze. Astfel ca, vom asista la daramarea unor relatii umane si sociale, ce pareau vesnice, simplu si repede.

Momentul astral poate functiona, in aceiasi nota, si in privinta relatiilor bazate pe sentimente sau sexualitate doar ca, aici, va functiona ca revelatoare, capacitatea “acelora” de a se trezi la realitate si de a consta ca au fost amagiti, pacaliti sau folositi. Uneori, fie ca e vorba de prietenie, fie ca e vorba de dragoste, banii pot contribui la naruirea acestor relatii.

Intre 23 martie dimineata si 25 martie, vibratiile astrale ale Lunii Pline si ale eclipsei de Luna se vor exercita asupra celor doua case ale sanatatii, provocand dureri de cap, tulburari de vedere, mici disfunctii la nivelul circulatiei cerebrale, crize de nervi, hiperexcitabilitate sau tulburari ale regimului apei in organism (in principal, retentie hidrica).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...