Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, nativii se vor afla, pentru cateva ore, in contradictie cu sine. O nemultumire generala, pe tot si toate, inclusiv pe ei insisi le va fura somnul sau, macar, linistea.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, incercare de reglementare unor chestiuni banesti, mai ales a celor ce privesc relatia nativului cu institutiile.

Pe 20 martie, Soarele va intra in casa a VI-a, sporind impactul fortei astrale a celor trei planete aflate in tranzit prin zodia Berbecului. Prima lezata ar putea fi sanatatea. Scorpionii vor avea un comportament tumultuos, debordant, insistent si imperativ, justificat de ei prin stres, oboseala, enervare, criza de timp, importanta a momentului, varsta, autoritate, responsabilitate, adica tot atatea pretexte pentru a-si scuza, intr-un fel, iesirile nervoase. Vor avea migrene, vor avea tulburari de auz, de vaz si, mai ales, de intelegere. Din graba, vor percepe informatiile trunchiat iar din neatentie vor rastalmaci ceea li se spune si vor deforma adevarul, ca efect al unui decalaj psiho-afectiv.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, Scorpionii vor simti nevoia unei necesare limpeziri a informatiilor care ii privesc in mod direct: o scurta si binevenita intoarcere la metoda si ratiune.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, nu sunt excluse initiativele neobisnuite in privinta unor rude sau parteneri. Nota generala a saptamanii o va da casa a VI-a care poate ridica probleme la locul de munca din multiple perspective: dispute cu sefii, colegii sau subalternii, implicarea nativului – pe post de lider sau de agitator – in conflictele de munca, riscul, pentru un Scorpion, sa fie sanctionat pentru o chestiune minora, gest asupra caruia, fie dupa 4 aprilie, fie la inceputul lunii mai, se va reveni, printr-o reparatie morala, profesionala sau materiala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...