Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Iunie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 18-24 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), preocuparile banesti sau avantajele materiale pot deveni sun motiv de preocupare, de discutii, consultari si oscilatii in a lua o decizie, pe fondul unor informatii contradictorii. Agitatia interioara sau exterioara este sporita de faza Lunii Pline din ziua de 20 iunie care va solicita din plin axa celor doua case ale banilor.

In plus, in aceiasi zi, se va manifesta si opozitia Mercur/Saturn, la grad perfect, pe directia acelorasi case, aducand nuante astrale si, implicit, ipostaze, concrete, speciale: unele vor spori nesiguranta, altele vor intensifica latura blocajelor interdictiilor sau neputintelor personale de a rezolva o problema baneasca, mai ales daca, in joc, va intra o institutie ori va interveni o chestiune de lege si legalitate care va intarzia sau va conditiona rezolvarea respectiva.

Pe aceasta directie sunt de asteptat notificari si schimb de documente. Intre 20 iunie dupa-amiaza si 22 iunie, comunicarea va fi deficitara. Scorpionii nu vor avea chef de vorba si nici de marturisiri fiind concentrati pe problemele personale. De aceea, toate formele de examinare a cunostintelor sau calitatilor profesionale vor fi grevate de acest aspect care nu le va permite o afirmare deplina, drept pentru care nu vor fi convingatori.

Mai avantajate sunt probele scrise, disciplinele exacte sau cele care se bazeaza pe memorizare unde nativii se pot achita onorabil. Din 18 iunie se vor confrunta, timp de o luna, probleme de constiinta, de gasire a identitatii si de reevaluare a “radacinilor” (familie, educatie, traditie, limba, obiceiuri, religie, apartenenta la un loc geografic, etc.).

Intre 23 si 24 iunie, reactia Scorpionilor fata de unele rude va fi neobisnuita, acestia reusind sa surprinda sau sa lase fara replica pe cineva apropiat in fata felului in care inteleg (sau nu inteleg) o situatie de familie. Pe 24 iunie unii vor fi tentati sa aiba o initiativa. Indiferent de natura provocarii si de solutiile care le trec prin minte, toate initiativele vor fi gresite ca premiza si total neindicate pentru a li se da curs.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...