Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), moment al mobilizarii interioare, al ambalarii pe un subiect anume. Pe 18 februarie, Soarele va intra in casa a V-a a cerului lor astral, si de acolo, le va inunda sufletul cu sentimente calde fata de copiii lor sau fata de persoana draga. Va urma o luna, excelenta pentru cei care desfasoara activitati artistice, creative, interpretative sau care necesita talent, indemanare, abilitate, gust, fantezie si inspiratie.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), posibile ingrijorari legate de un demers financiar, de consecintele unui act normativ care i-ar obliga sa-si revizuiasca intentiile. Primul impuls, va fi de a se informa, de a se consulta cu cineva competent in domeniu.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), dorinta si intentia Scorpionilor va fi de a nu raspunde provocarilor. Preocupati de evenimentele majore din viata lor, nativii vor fi mai putin dispusi sa poarte dialoguri, sa vorbeasca “deschis”. Discretia si prudenta ii vor transforma in niste tacuti. Probabil ca si unele drumuri, daca pot fi anulate sau amanate fara probleme vor fi reprogramate si bine vor face.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, este posibil sa se produca un eveniment neasteptat sau ei sa intre in posesia unei informatii surprinzatoare privitoare la familia lor sau, pe o alta directie de viata, privitoare la patrimoniu, avere, bunuri imobiliare si funciare. Nota generala a saptamanii va fi data de axa Berbec/Balanta unde opereaza patru planete in opozitie dura si care pot afecta relatiile de munca, stabilitatea sau postura lor intr-un loc de munca. Și universul interior va fi bantuit de temeri, banuieli, indoieli, asteptare infrigurata sau nesiguranta cu privire la o stare de fapt in care se amesteca ideea de abuz cu cea de dreptate, de legitimitate, de justitie sau de norma morala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...