Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dupa 20 aprilie, cand Soarele va intra in zodia Taurului, ce sustine casa a VII-a, inchizand cu Jupiter din Leu si Soarele natal al Scorpionilor un careu in T extrem de dur, tabloul general de impulsuri si reactii personale al acestor nativi se complica.

Soarele in tranzit, in opozitie cu Soarele lor va crea premize complicate legate de parteneriat, casatorie, divort, partaj, administrare a bunurilor intr-un parteneriat comercial. In Taur se mai afla, Mercur si Marte care pur si simplu se radicalizeaza si isi sporesc inzecit puterea in prezenta Soarelui, acutizand conflictele mai vechi, ducand vechile disensiuni in pragul unor rupturi cu consecinte grave sau in pragul unui proces.

Nici ce se spune, nici ce se face, nici felul in care se actioneaza pe fundalul acestei uriase provocari nu e nici util, nici ceea ce trebuie si nu poarta nici macar umbra unui risc asumat cu fie si doar 1% sansa de castig.

Nimic nu e rezonabil in aceste demersuri facute pe un rost astral de inclestare, incrancenare si urias subiectivism. Depinde si ce rol va juca, pentru fiecare in parte, Jupiter in casa ridicarii in rang si demnitati, care poate functiona ca un dirijor de karma al momentului. Luna Noua din ziua de 18 aprilie priveste casa sanatatii de unde si indemnul astrologului spre cumpatare, masura, autocontrol.

Evitati enervarile cu orice chip chiar daca sunteti sanatosi, tineri si in forma excelenta. Acest moment astral mai poate aduce incidente, accidente sau situatii neprevazute la locul de munca, in regimul muncii conflicte in legatura cu munca de fiecare zi, cu meseria. Uneori, ele se pot declansa pe 18 aprilie si se pot complica, intre 23-25 aprilie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...