Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Soarele, in tranzit prin casa a XII-a pana in seara zilei de 23 octombrie, va functiona, discret dar eficient, pe directia invigorarii lor psihice sau morale.

Intre 17 si 18 octombrie unii se pot framanta incercand sa gaseasca rezolvari la o chestiune cu implicatii juridice care costa (taxe, onorarii) sau la tot felul de mici cheltuieli oficiale, uneori – dar nu obligatoriu –in legatura cu ceva sau cineva din strainatate.

Intre 19 si 20 octombrie acesti nativi devin taciturni, secretosi iar atunci cand nu vor avea incotro si vor fi obligati sa se exprime, o vor face intr-un mod brutal, fara menajamente, apeland la formulari drastice, asumate astfel in mod voit pentru a lasa impresia unei sigurante de sine sau a unei autoritati in materie profesionala, sociala, morala, etc. Tendinta vizibila de a se impune intr-un grup de prieteni sau intr-un cerc de colaboratori.

Intre 21 si 23 octombrie dimineata, unii nativi nu vor ezita sa provoace surprize prin deciziile, gesturile sau afirmatiile pe care le fac. Din 23 octombrie, incepand cu ora 8 dimineata, se contureaza mai multe tendinte: unii vor fi preocupati de copiii lor, etaland sentimente de duiosie, altii se vor cufunda intr-o relatie afectiva mai mult pentru a o mentine “calda”, desi, in realitate, nu acest aspect de viata ii intereseaza acum si, in sfarsit, a treia categorie, care va recurge la o conduita ambigua, greu de descifrat in esenta ei, care consta intr-un joc al aparentelor, in “aburirea” celor cu care se afla “pe aceiasi baricada” dar care nu trebuie sa priceapa adevarate lor intentii.

Reversul functioneaza si aici: unii dintre acei apropiati pot intui, totusi, ca este vorba de un joc alunecos sau de un joc dublu si pot rosti cu glas tare temerile si indoielile lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...