Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Este indiscutabil vedeta saptamanii. Mai intai, pentru ca in ziua de 23 octombrie, in preajma orei 15.00, Soarele va intra in zodia lor, asta dupa ce, cu numai o ora inainte, va fi intrat, in acelasi semn, planeta Venus. Imediat dupa miezul noptii, pe 24 octombrie, h 0:55′, cand lor li se va alatura si Luna, se va alcatui faza de Luna Noua, la 0°:24’ Scorpion, context astronomic peste care se va suprapune o eclipsa partiala de Soare.

Aceasta eclipsa isi va pune amprenta, intr-un fel sau altul, pe evenimentele care se vor petrece pe termen scurt in decurs de o luna si pe termen mediu in decurs de un an. Situatia se complica prin plasarea lor in asa-numita Via Combusta, care sporeste gradul de pericol sau gradul de incidenta al unor turnuri nefericite de viata. Este un moment greu mai ales kharmic pentru toti nativii.

Chiar daca unora nu li se va intampla nimic vizibil sau demn de luat in seama, asta nu inseamna ca incercarea nu are loc si anumite transformari nu se petrec. Ele sunt legate de casa I a cerului lor astral, privesc persoana fizica, eul superior, constructia de sine (psihic, constiinta). Pe unii ii va maturiza, altora le va da mesaje sau avertismente subtile pentru evolutia lor ulterioara. Cum in semnul lor natal se afla de mai bine de doi ani si planeta Saturn, se poate vorbi de un fenomen complex al transformarilor profunde ce necesita de multe ori renuntari majore, detasari de trecut, vindecari interioare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...