Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Familia, casa, averea, patrimoniul si linistea sau tihna caminului sunt cele mai vizate de astre, saptamana viitoare, si nu numai, atunci cand este vorba de Scorpioni.

Acestia se confrunta cu destule ipostaze care le macina rabdarea si ii obliga sa raspunda “Prezent!” ori de cate ori cate ceva din acest complex astral ii cheama la raport. Unii au parte de opozitie fata de propria lor persoana, altii vad ca le sunt puse in joc functia, rangul sau onorabilitatea. Crize de imagine, de putere; contestatii; rasfrangerea lor asupra familiei sau invers, antrenarea familiei in ansamblu, ori doar a unor membri apropiati nativului, in chestiuni publice, institutionale, oficiale cu sau fara conotatii juridice.

Zile proaste, 19 -21 ianuarie. Luna Noua se instaleaza si poate provoca cotituri in reactii, atitudini sau raporturi de forte determinate de constrangerile momentului controlat de astre. Soarele va patrona aproximativ 30 de zile acest context care se ingreuneaza cu retrogradarea mercuriana pana pe 11 februarie, punand o piedica majora in discutii, impacari, caderi de acord asupra unui subiect.

Pe acest fundal, distreaza-se cine poate pentru ca planete sunt pe casa a V-a a povestilor de amor, dar e de vazut si cum fac ele posibil sau imposibil acest lucru. Nemultumiri manifestate destul de deranjant, ostilitate fata de orice forma de control venita din parte prietenilor.

Exaltarea, dar si firea chitibusara, imposibila de-a dreptul, vor face din Scorpioni niste persoane greu de multumit, dar si mai greu de inteles. Conflict de interese la locul de munca.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...