Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, “sectorul suflet” este vedeta saptamanii: cel putin pe hartie, s-ar parea ca Scorpionii nu vor avea alta treaba decat sa se joace cu dragostea. Tumultul sentimentelor care vor da navala peste ei pare sa nu-i sperie, dimpotriva, pare sa-i motiveze sa se cufunde in trairi interioare, exacerband orice stimulare emotionala. In sfarsit, chiar daca se vor abtine sa dea curs impulsurilor afective, Scorpionii vor pastra intacta dorinta, curiozitatea sau setea de identificare si cunoastere prin incerca- rile povestilor de dragoste pe care le vor oricat de profunde si picante s-ar putea. Mai greu va fi pentru cei care nu vor intalni, in ciuda disponibilitatii lor spre aventura, o persoana cu care sa intre intr-o relatie de mai lunga sau mai scurta durata. Atunci se va instala tristetea, dezamagirea, revolta sau chiar depresia, mai ales ca, din 18 februarie, Soarele si Mercur vor intra in zodia Pestilor, care controleaza aceasta casa a V-a, dandu-i, prin forta conjugata a celor cinci planete care o tranziteaza, o vigoare speciala.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, nervi la serviciu, conflicte, controverse, dispute, provocate in cele mai multe cazuri de schimbarile bruste de ordin profesional, administrativ sau salarial care vor fi prost primite de catre nativi.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, rezistenta nervoasa la presiunile care s-ar putea exercita asupra lor pentru a accepta o clauza, o conditie contractuala sau de natura parteneriala. Teoretic, Scorpionii nu o vor accepta, luand totul in nume personal, ca un afront ce le este adus.

Pe 23 februarie, dupa ora 2:08, posibila ambalare intr-o chestiune cu scop material (un castig banesc, un avantaj material, un beneficiu financiar), care nu se rezolva mai repede sau in parametrii doriti de nativ. Nu imprumutati bani si/sau bunuri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: