Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), rastimp caracterizat prin situatii oficiale, prin ipostaze publice care ii vor solicita intens pe nativi prin ecoul afectiv al imprejurarilor si al reactiilor personale pe care vor trebui sa si le stapaneasca.

Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, numeroase situatii delicate vor veni, pentru unii chiar in cascada, dinspre casa sentimentelor, relatiilor afective, a dialogului cu copiii. Din 19 decembrie, Marte va intra in acest sector si va aduce numeroase nuante in trairile interioare. Afectivitatea va fi traita intens, obositor sau epuizant, de la caz la caz. Scorpionii vor da dovada de gingasie si delicatete, de blandete si tandrete. Amintirile ii vor transforma in niste nostalgici. Toate acestea ii vor pune intr-o lumina noua, de natura sa schimbe impresia unora despre ei, care ii considerau in stare numai de duritati.

Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), univers interior activ, controlat de evenimente legate de munca, preocupari profesionale care au nevoie de un sprijin juridic sau de o interventie oportuna, corecta, legala pentru a se putea desfasura. Uriasa disponibilitate spre diplomatie, masura si abilitate pentru a depasi momentele critice care se pot ivi.

Din 21 decembrie Soarele va intra in casa a III-a a comunicarii, prilej cu care va instaura, pentru o luna, un stil riguros de a se exprima sau de a gandi, permitandu-le, printr-o putere de concentrare sporita, sa invete temeinic si, la capitolul comunicare, din cauza lui Mercur care va intra in miscare aparent retrograda pe 20 decembrie, ceea ce poate provoca inhibitii sau reticente in ceea priveste exprimarea verbala.

Pe fondul aceluiasi context, calatoriile angajate mai demult s-ar putea amana sau contramanda. In restul zilei de 23 decembrie, suparari si amaraciuni care se pot perpetua in urmatoarele zile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...