Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, o neregula financiara ii va pune pe jar si ii va umple de manie. Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, dorinta de a se emancipa sau afirma (in cazul celor tineri) sau de a se impune ori chiar de a prelua conducerea intr-un sector de viata si activitate (in cazul celor maturi). Ambitia si orgoliul vor fi la cote maxime.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, prieteniile utile vor fi un scop la ordinea zilei pentru acesti nativi care vor dori sa-si consolideze o situatie ori sa puna un proiect in aplicare prin intermediul persoanelor care i-au mai ajutat sau a cunoscutilor de data recenta pe care ii vor maguli cu termenul de prieteni. In acest demers, vor beneficia de sustinerea planetei Venus care, in dimineata zilei de 20 septembrie, va intra in zodia Fecioarei, semn in care va ramane pana pe 14 octombrie a.c., permitandu-le Scorpionilor sa se foloseasca de prieteni sau sa profite de competenta si relatiile ori functia acelora.

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, mentalul nativilor se va concentra pe gasirea unor cai subtile, in principiu “nevazute”, de a modela realitatea, de a controla un eveniment, de a declansa o situatie favorabila lor pe care sa o speculeze, ulterior. Trecatoare disfunctii renale, urinare sau endocrine, accentuate, in multe cazuri, de Luna Noua in Fecioara care va avea loc in ziua de 20 septembrie, la ora 09:30′.

Din 22 septembrie, dupa ora 20:40′, nativii se vor afla sub influenta Lunii in semnul lor zodiacal, ceea ce va rascoli sentimentele si resentimente, vocatiile dar si slabiciunile de caracter sau comportament ale Scorpionilor. La sfarsitul aceleiasi zile, (ora 23:02′), Soarele va intra in zodia Balantei, respectiv in casa a XII-a, de si va activa toate laturile ascunse ale firii lor. Unii pot avea surprize neplacute la locul de munca, rod al unor “lucraturi ascunse”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...