Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie, vagi tendinte de a pune ordine in relatiile afective care evolueaza confuz sau de a reactualiza relatiile intrerupte cu vechii cunoscuti. Discrete sau minore probleme banesti care ii depasesc sau ii iau prin surprindere pe nativi, mai ales daca este vorba de copii.

Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′), puternica dorinta de interiorizare, de repliere in universul personal de probleme, de unde si slaba lor disponibilitate de a lua parte la discutii. Contextul astral, lipsit de expansiune, nu reprezinta un suport pentru cei care sustin examene.

Intr-o astfel de situatie, oarecum avantajati vor fi cei care vor sustine probe scrise unde, una dintre conditii, este capacitatea de memorizare; pentru un rezultat bun la probele care cer atentie, rabdare, putere de concentrare, fantezie, inspiratie Scorpionii trebuie sa faca un efort sporit de mobilizare a resurselor interioare.

O stare organica speciala, provocata de impactul fazei Lunii Pline din noaptea de 20 iulie, poate fi cauza multor reactii care subrezesc procesele logice si activitatea mentala, nativii putand ajunge pana la crize cunoastere, revolta, abandon brusc al unor teme de viata personale.

Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, se identifica doua tendinte: prima, priveste domeniul public al vietii profesionale unde sunt posibile mici victorii personale, notorietate, comentarii favorabile asupra nativului; a doua priveste posibilele furtuni familiale, pe fondul relatiilor dificile pe directia Scorpion/Leu/Varsator, ceea ce ii poate face pe unii sa aiba reactii violente, disproportionate cu motivul care le genereaza.

Din a doua parte a zilei de 22 iulie, Soarele va tranzita zodia Leului ceea ce va spori orgoliul si ambitia structurala a Scorpionilor, transformandu-i in persoane active, energice, coplesitoare uneori, in intentia de a-si atinge cat mai repede scopul.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...