Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 16 ianuarie, multi nativi se vor purta agresiv argumentand ca ar fi fost jigniti, atacati, pusi in situatii critice. De fapt, va fi vorba doar de o reactii exagerate, disproportionate si de un fel de a fi banuitor si acuzator, fara temei.

Felul lor de a raspunde unor solicitari firesti, mai ales la locul de munca, ii vor scoate din sarite, in orice moment. Nici chiar efortul lor de a se tempera nu le vine in ajutor. De aici, tensiune nervoasa, presiune psihica, explozii comportamentale. Pe acest fond interior rascolit, Scorpionii pot avea tot felul de initiative proaste.

A nu se purta discutii in contradictoriu cu persoane importante in viata lor pe care sa le regrete mai tarziu. Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, dusi de valul influxurilor astrale, Scorpionii vor manifesta tendinta de a-si pune mintea cu oricine si pentru orice aspect neimportant. Zile in care nativii trebuie sa stea departe de partenerii de afaceri, de negocieri.

In viata conjugala insa “distanta” nu va ajuta la nimic. Intre 19 si 21 ianuarie dupa-amiaza, spiritul speculativ va pune stapanire pe ei, impingandu-i sa ia in calcul tot felul de solutii de moment din categoria “artificiilor”, subterfugiilor sau al “strecurarii” pe langa lege. Fireste, sfatul astrologului este sa nu cada in pacat. Intre 21 ianuarie (dupa-amiaza) si 22 ianuarie ii incearca tot felul de doruri, nostalgii si amintiri.

Pot deveni sentimentali, dispusi sa cedeze in chestiunile sufletesti de dragul cuiva sau de a reinnoda o legatura mai veche, de a reedita o experienta sexuala sau o placere a simturilor (o petrecere, un chef, o betie etc.), avand ca substrat nevoia lor interioara de compensare. Din 20 ianuarie, Soarele va traversa casa IV-a, aducand in prim-planul atentiei lor problemele de familie, averea sau forta legaturilor de rudenie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...