Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Oricat discuta cu unii si cu altii, multi Scorpioni traiesc senzatia ca sunt singuri, ca nimeni nu ii ajuta, ceea ce, din punctul de vedere al tramei astrale actuale, nici nu e prea departe de adevar. In dorinta de a forta soarta, de a rupe barierele unor interdictii nevazute, pot nu doar sa exagereze ci pot comite greseli costisitoare.

Ei sunt primii, din cele 12 semne zodiacale, pentru care, intoarcerea saturniana din vara si toamna anului 2015 ii priveste direct, doar ca, pentru ei, revenirea lui Saturn in casa I, a personalitatii lor, va avea si o functie karmica. Perioada 20-22 noiembrie aduce rascolire sufleteasca, ravasire a constiintei, o mare de intrebari si putine, foarte putine raspunsuri sau solutii.

Pe acest fundal, relatiile afective, relatiile dintre parinti si copii nu pot avea o evolutie normala, armonica decat in putine cazuri. Teoretic exista suficiente premize astrale pentru a provoca, mai ales acolo unde gasesc teren prielnic, dispute, revolte, certuri, ostilitati, suferinta, neintelegere, lacrimi, senzatie de nedreptate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...