Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, perioada in care activitatea la locul de munca poate fi ravasita atat de intamplarile marunte cat si de evenimente majore; nota generala a tuturor va fi elementul surpriza, felul brusc in care acestea se vor declansa, impunand masuri radicale pentru a limita consecintele acestei dezordini. E de luat in calcul si un conflict de munca. In afara masurilor organizatorice strict necesare, restul initiativelor trebuie amanate pentru o perioada mai linistita. Cu toata stapanirea lor de sine proverbiala, manifestata in situatii complicate, nervii si ingrijorarea vor pune stapanire pe Scorpioni. In planul sanatatii, se poate anticipa o perioada de stres pronuntat si de enervare. Luati medicamente blande, de preferinta naturiste, pentru a atenua starile organice provocate de iuresul evenimentelor.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, posibile discutii, negocieri, consfatuiri intre asociati si partenerii de proiect sau de afaceri cu rezultate modeste in chestiunile secundare, dar pozitive, pe fond.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, amestec de intentii, de ofere, de solutii care il vor pune la incercare pe un nativ; acesta va incerca sa identifice care varianta e mai buna si care e mai subreda in ipoteza implicarii lui materiale sau financiare, acum sau in urmatoarele doua saptamani.

Pe 20 iulie, Marte va intra in zodia Leului, plasandu-se in tranzit prin casa inaltarii in rang sau renume obtinute prin activitatea profesionala, prin exercitarea unui talent sau prin functii si responsabilitati publice. Teoretic, va fi vorba de o provocare captusita cu destul de multe capcane sau riscuri ce vor trebui asumate, de care unii rivali vor incerca sa profite pentru a arunca o umbra de indoiala sau pentru a-l pune in dificultate pe Scorpion.

Din 21 iulie, dupa ora 11:01′, va urma un rastimp de doua zile cand instinctul si intuitia Scorpionilor vor fi adevaratul lor aliat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...