Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Problemele sociale si profesionale de maxima importanta se mentin in sectorul casei a X-a care, pentru unii, inseamna “soc si groaza”, pentru altii doar curajul de a trece prin (ori pe langa) Cercul de Foc al Pacificului. Planetele care tranziteaza aceasta casa a X-a, intreaga saptamana viitoare, sunt fundamental bune, poate prea intense, dar nu neaparat aducatoare de necazuri.

In schimb, rea este cuadratura Soare/Saturn care presupune ca tot ceea ce vine dinspre o imagine publica, o functie,o responsabilitate, se rasfrange neplacut, periculos sau extrem de complicat asupra fiintei lor, care il are pe Saturn, in ultima lui turnanta, pe casa I a personalitatii lor, de unde opereaza pe “destin deschis”.

De aici riscurile si problemele majore pe toata gama ipostazelor posibile particularizate pentru fiecare nativ in parte dupa varsta, meserie, rol avut pana acum in societate. De aici si ipostaza unor reconfigurari continue care vor fi resimtite ca atare, reale, implacabile intre 20 si 22 august.

Pe 15 august unii vor incerca piruete cu iz public sau propagandistic, altii vor face doar, in cercul lor restrans, demonstratii de forta. Unele dintre aceste solutii se vor dovedi inutile sau chiar periculoase. Pe 16 si 17 august, recursul la prieteni (solidaritate, concordanta de opinii, actiuni comune etc.) se reduce la nivelul discutiilor si al perisabilitatii acestora.

Intre 18 si 20 iulie, nativii fac efortul distantarii de sursele de conflict si de stres pentru a elabora tot felul de strategii. Intre 20 si 22 august unii nativi nu se vor simti bine in pielea lor. Ceva ii deranjeaza in permanenta, fara motiv aparent. Alti insa se vor confrunta cu o ipostaza-limita, cu o situatie bine definita pe care o percep ca un atac la adresa lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...