Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, pot aparea nereguli pe fondul legate de taxe, impozite si alte plati. Verificati atent toate documentele; risc de amenzi ori sanctiuni fiscale.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, capacitate limitata de a conversa, de a vorbi expresiv, convingator. Grijile, supararile sau tensiunea nervoasa in care traiesc este de natura sa-i faca pe nativi taciturni sau extrem de rezervati in dialog.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, stari de nervozitate, neliniste sau deruta cu privire la statutul unor bunuri personale ori familiale (casa, terenuri).

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, respectiv in casa a VII-a a relatiilor parteneriale, de unde va actiona in sensul consolidarii relatiilor stabilite prin acorduri verbale sau contracte scrise si pentru aprofundarea unor planuri comune de activitate (sociala, profesionala, politica, financiara).

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a VIII-a a beneficiilor materiale obtinute prin intermediul sau cu ajutorul altora, sustinand demersurile menite sa provoace un gest de solidaritate cu cauza lor. In egala masura, insa, acest tranzit poate genera si conflicte care au la baza interese banesti contrare lor, mai ales in cazul partajelor sau mostenirilor.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, va incepe o perioada de doua – trei zile in care Scorpionii se pot lasa dusi de valul unor emotii speciale (amintiri, nostalgii, dor, regret) care le pot influenta comportamentul. Se mentine activa disonanta pe axa celor doua case ale sanatatii si a muncii care ii poate incerca pe unii nativi, in functie de varsta si rol social, printr-unul sau mai multe evenimente care se desfasoara haotic, brusc, nemotivat, din categoria celor definite, de obicei, prin sintagma “stupid”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...