Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Octombrie


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, moment al succesului, al victoriei sau al unui avantaj moral asupra colegilor, rivalilor sau detractorilor.

Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei, ceea le va spori starea de calm si liniste pe care o vor dobandi dupa acest moment de glorie personala.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, relatiile cu prietenii vor tine de latura pragmatica. Scorpionii nu vor face risipa de sentimente: isi vor pierde timpul doar cu acei cunoscuti de pe urma carora va avea de castigat, daca nu ii va ignora. Acelasi radicalism afectiv va functiona si in cazul relatiilor sentimentale unde, ratiunea va lua locul simtirii.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, obositi de lupte si provocari, Scorpionii vor dori sa-si ia un respiro, sa fie lasati in pace, sa-si vada de viata lor, in tihna. Discretia si placerea secreta de a se ascunde ii va tine departe de locurile zgomotoase si intens frecventate. Luna Noua, care va avea loc in seara zilei de 19 octombrie, ii va aduce in situatia de a trai o secventa inedita ori de a se hotari sa faca o schimbare in viata lor.

In seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra in zodia Scorpionului, respectiv in casa I a personalitatii, si le va rafina spiritul, transformandu-i in cele mai intuitive si senzitive persoane din zodiac, trairi si atitudini amplificate de tranzitul Lunii prin Scorpion care va incepe in zorii zilei de 20 octombrie. Nota generala a saptamanii va fi data de efectele timpurii ale recentei intrari a planetei Jupiter, Marele Benefic, in semnul zodiacal natal. Jupiter in Scorpion le va revizui viata in datele esentiale, provocand, uneori, schimbari ale coordonatelor existentiale pe fondul unor renuntari si confruntari dure cu realitatea. Totusi, ei vor avea parte, pana in toamna anului 2018 si de rezolvari miraculoase ale unor probleme personale nascute in timpul ultimilor doisprezece ani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...