Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 14 noiembrie Scorpionii consulta legea, uneori, pentru a actiona in nota si spiritul ei, alteori, pentru a merge pe langa ea, bineinteles in avantajul personal.

Intre 15 si 17 noiembrie, chiar daca sunt fortati de imprejurari, nativii evita sa se pronunte cu privire la un om, o situatie, un eveniment; alteori vorbesc putin si sibilinic, derutandu-i pe cei din preajma care nu inteleg nimic. E vorba de o strategie. Fireste insa, ca acest aspect nu este unul fericit in cazul nor examene si verificari ale cunostintelor, contextul ingreunand exprimarea orala, si vaduvindu-i pe nativi de piruete si efectele stilistice care ar atrage note mari si admiratie, fie de subtilitatea necesara altor imprejurari. Drumuri plicticoase, facute fara chef, doar dintr-un acut simt al datoriei.

Intre 17 noiembrie dupa-amiaza si 19 noiembrie dimineata, preocuparile legate de familie si tot ce decurge de aici (bani, sentimente, avere, jocuri de interese) sufera o serie de modificari, multe survenite aparent din senin, dar in realitate ele avand o motivatie profunda si indelung analizata de catre nativi, care acum doar le comunica celor din jur cum si de ce au decis ei sa actioneze. Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie Scorpionii vor sa se relaxeze.

Au chef de tandrete, de dovezi de iubire, de complicitati erotice, de emotii impartasite. Spiritul lor se anima brusc si tinde sa evadeze. Aventurile vor fi la ele acasa. Daca nu se poate fugi de realitate, concret, se poate evada, prin vagabondaj sentimental.

Atentie la semnalele pe care organismul le poate da cu privire la o serie de dereglari care s-au instalat de ceva vreme in tabloul lor fiziologic. Aceste manifestari discrete trebuie evaluate cu atentia necesara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...