Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie . Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 14-20 Ianuarie . Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), impulsuri puternice interioare motivate de evolutia unei situatii generale, publice, oficiale sau legale, care-i vizeaza direct pe nativii Scorpion. Trairile acestor nativi nu sunt de loc comode. Launtrul lor se va confrunta cu sentimente puternice a caror motivatie reala doar ei o stiu dar, pentru ca nu o pot rosti public, trebuie sa o camufleze in tot felul de argumente si explicatii mai mult sau mai putin credibile. Aceasta situatie se va radicaliza din seara zilei de 19 ianuarie, cand Soarele va intra in Varsator si va repune pe baza unei realitati modificate, pline de surprize si capcane, aceste premize de imagine, putere sau autoritate.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, unii dintre nativi vor dori sa puna ordine in sentimentele si in relatiile pe baza de suflet, atractie, iubire. Tendinta generala este de a conserva aceste relatii, nu de a le strica, mai ales ca, in acel moment atat de solicitant, un strop de caldura sufleteasca le face bine. Cei care desfasoara activitati artistice, creative sau interpretative pot face compozitii, roluri de mare profunzime, strabatute de fior liric.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, Scorpionii vor face planuri pentru a contracara niste evenimente despre a caror iminenta sunt avertizati si care privesc locul de munca. Totusi, elementul surpriza s-ar putea produce, in ciuda acestor masuri.

Pe 20 ianuarie, ultimul patrar al Lunii (Luna descrescatoare), in semnul lor zodiacal, va avea functia benzinei pentru un motor: Scorpionii se vor mistui in aceste efluvii astrale iar momentul care se va perpetua dupa 20 ianuarie va introduce in ecuatie, in afara Soarelui natal si a Lunii, Uranus si Luna Neagra din Scorpion, imprimand o nota de destin evenimentelor aparent fara o miza exceptionala

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...