Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Seara de 18 spre 19 februarie aduce, pentru a doua oara in acest an, o Luna Noua in Varsator, care ia din nou la “arat” tot ce tine de casa, patrimoniu, bun de valoare al familiei, dar si relatiile de familie insesi.

In opozitie cu Jupiter, acest furtunos aspect astral pune in discutie tot: imagine, nume, renume, functia, rang, demnitate, autoritate morala sau profesionala, statut juridic, chestiuni de legalitate, de normalitate, de oportunitate. Marele Benefic, retrograd, parca isi tot aduce aminte cate ceva din trecutul unui Scorpion si-l adaoga pe acest taler al reevaluarilor. Pentru unii nativi toate aceste disensiuni se pot petrece intr-un cerc restrans, alteori ele se petrec in mod public.

In aceasta ultima ipostaza conteaza fundamental harta personala, karma, semnul de generatie. Pentru moment, acest context astral nu poate fi definit ca a fi in evolutie ci in blocaj. El se amplifica prin acumularea unor efecte si rezonante din trecut ori prin talmacirea lor prezenta. Aceasta Luna Noua isi va pune amprenta pe soarta multor Scorpioni, chiar daca, concret, in aceste 2-3 zile nu se va petrece ceva vizibil pentru ca, tot ceea ce se petrece acum, are o semnificatie profunda si de lunga durata care va incepe sa se reveleze pe masura ce contextul astral se va debloca.

Casa relatiilor afective este prielnica starilor de spirit care doresc sa se hraneasca cu valorile artei, culturii, creativitatii, sensibilitatii sau pur si simplu vor sa se invigoreze prin dragoste, emotii, senzatii placute si sex. Dupa 20 februarie, munca si relatiile profesionale, pot fi supuse unor limitari, revizuiri sau ordonari dupa noi reglementari juridice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...