Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Decembrie


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 14-20 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 14 și 15 decembrie dimineața, evenimente, situații speciale care creează dezorientare interioară, criză a principiilor de viață sau demobilizare față de un proiect profesional ori îndoială față de o decizie, neîncredere față de viitorul unui demers pe care se gândesc, foarte serios, să-l abandoneze.

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, ambiții profesionale, dorința de succes, moment al unei satisfacții personale (succes, premiu, notorietate). Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, abordare pragmatică a relațiilor de prietenie; cei născuți în Scorpion vor menține dialogul, colaborarea sau implicarea în activități comune cu unele personae, în ciuda faptului că acelea nu se ridică la nivelul așteptării lor sau care au dat deja semne că relația lor este una de moment, de conjunctură, de interes.

Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, efort personal, în plan interior, menit să le permită obținerea unei stări de calm, de detașare de forfotă exterioară, de cumpătare și de satisfacție personală obținute prin cultivarea unor forme de viață protective: somn, tihnă, siestă, odihnă, relaxare.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 13 ianuarie 2020, în sectorul casei, al familiei, al părinților, al averii. Venus va proteja aceste sectoare de viață și preocupări zilnice, poate atenua conflictele, poate elimina stresul, poate provoca momente plăcute sau destinse, poate înlesni ipostaze favorabile unor decizii fericite sau inspirate.

Atenție, la caracterul viclean, ascuns, versatil sau plin de neprevăzut al evenimentelor care se vor produce, între 20-23 decembrie, în plan personal, partenerial sau familial. Context special, între 14-16 decembrie, generat de informațiile salvatoare, esențiale care schimbă datele unei afaceri, asocieri, ale unui proces, ale unei anchete.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...