Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 13 si 14 iunie ii pun pe acesti nativi in situatia de a analiza un conflict partenerial, indiferent de natura lui, pentru simplul motiv ca “s-a blocat”. Ceva nu merge. Poate fi vorba de o confruntare de opinii care nu-și gaseste un numitor comun, un joc de interese materiale, o chestiune de ambitie, de orgoliu sau de avantaj pe care scorpionii îl vor adjudecat. Dar nu e deloc ușor. Contextul astral este mai complicat si el poate genera, in functie de natura conflictului si a cadrului in care el se desfasoara (public, familial, juridic, in mediul de afaceri, contractual etc.) tensiuni si ostilitati dar si masuri drastice ce vin din exterior, adica de la terti sau de la institutii chemate ori in drept sa se pronunte pe cauza.

Pe 15 si 16 iunie preocuparile financiare sunt mai pronuntate, ele fiind centrate pe declaratii, pe negocieri, pe schimb de informatii utile, pe speculatii sau pe interpretari ale unor texte de lege sau ale unor prevederi contractuale.

Intr-o alta directie unii nativi pot discuta sau chiar pot incheia o serie de acte menite sa le asigure ori sa le securizeze un venit in viitor (angajamente, invoieli, testamente, etc.). Luna Noua isi poate pune amprenta din perspectiva unei situatii care incepe sa functioneze in plan material, financiar, avantajos.

Pe 17 si 18 iunie, nativii din Scorpion pot beneficia de o clipa de visare, de un respiro sufletesc, de o emotie constructiva, de o intuitie necesara, de un gand bun. Din dupa-amiaza zilei de 19 iunie apoi, pe 20 si 21 iunie, unii se pot confrunta cu ipostaze publice sau cu chestiuni de legitimitate, de dreptate, de imagine. Unii pot primi functii, altora li se poate croi drum spre un beneficiu social ori profesional.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...