Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 13 – 19 Februarie 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 13 – 19 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 13 februarie Scorpionii vor avea tendinta sa izbucneasca la tot pasul, sa se dezlantuie impotriva colegilor sau subalternilor, sa reproseze tuturor, la locul de munca, nereguli care li se par intolerabile. Evident, va fi vorba de o exagerare desi, pe fond, ei vor avea dreptate. Felul in care isi vor face cunoscuta nemultumirea va fi insa una disproportionata. Apoi, vor trece in extrema cealalta, devenind morocanosi, tacuti, ostili, refuzand dialogul sau explicatiile necesare.

Din 13 februarie (ora 14) si pana pe 15 februarie (ora 17), ei se vor confrunta cu stari de spirit alterate de partenerii care vor aduce in prim-planul relatiei lor opozitii categorice fata de orice initiativa si care vor ridica pretentiile lor materiale la rang de urgenta.

In plus, din 14 februarie, va incepe sa opereze destul de furtunos si Mercur, care va intra in Varsator si va alcatui relatii proaste cu Scorpionul si cu Taurul. Intre 15 februarie dupa-amiaza si 17 februarie, acesti nativi vor constata ca demersurile lor, menite sa echilibreze o situatie materiala, sa le permita obtinerea unor sume de bani ori efectuarea unor plati, vor fi blocate de o serie de circumstante confuze, alunecoase ori haotice.

Pe 17 februarie, tot in casa a IV-a, a relatiilor de familie si a valorilor patrimoniale se va instala si planeta Venus care va provoca mici furtuni intre nativi si rudele de sange ori ingrijorari cu privire la securitatea averii lor.

Intre 18 si 19 februarie, Luna ar trebui sa le dea profunzime si stabilitate in procesele mentale cu atat mai mult cu cat, din 19 februarie dimineata, Soarele, intrat in Pesti, va favoriza viata sentimentala si relatiile afective, toate activitatile artistice, de creatie sau interpretative, patronand in chip fericit relatiile cu copiii, povestile de dragoste si placerile vietii dar va “volatiliza” prieteniile de conjunctura, motivate doar de interes.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...