Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

O situatie modificata substantial, vizibila si de catre cei din afara, se poate produce in cazul Scorpionilor, pe 18 si 19 decembrie.

Pe 18 decembrie evenimentele care pot surveni prin patronaj astral privesc familia ori statutul locativ. Aici apar elemente de ultima ora care schimba reperele intr-o chestiune ce tine de un conflict, interese personale sau ambitie. Pe 19 decembrie, evenimentele tintesc mai ales statutul social, inalt profesional, functia, imaginea sau puterea detinuta prin intermediul prerogativelor unor demnitati.

Chiar daca, pana la urma, in acea zi, nu se produc evenimente importante, ceva, ca un fel de piatra pusa la temelia unui factor decisiv de viata, va indica durata, temeinicia si directia de viata. Va fi o evolutie marcata de momente de ascundere a faptelor si de disparitie aparenta a cauzei, pana cand, intre iunie si septembrie 2015, miezul aceste evenimente va iesi din nou la iveala; atunci se va consuma etapa finala a acestui demers astral cu vocatie personala diferita in functie de varsta si loc in societate.

Putini vor mai face insa, atunci, legatura cu acest decembrie 2014, ca un argument astral justificator. Rost de bani provenind, cel mai posibil, de la un premiu, o recompensa, o distinctie insotita si de cuvenitul “plic”, simbolic ca gest, substantial ca suma. Dupa 17 decembrie acesti nativi vor vorbi mai putin, vor medita mai mult asupra responsabilitatii sau utilitatii unor afirmatii si, prin asta, vor fi redutabili.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...