Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Scorpion 13-19 August 2016


Horoscop urania Scorpion libertatea

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), nativii se vor dedica studierii si rezolvarii, pe cale legala, a unor blocaje financiare. Ar putea apela la prieteni si cunoscuti dar sansele de a gasi un sprijin real la acestia sunt slabe sau nesemnificative.

Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), Scorpionii vor fi tacuti, atenti, receptivi dar putin dispusi sa vorbeasca despre sine si problemele lor. In atitudinea lor, fata de un cunoscut sau fata de un grup de persoane care nu-i mai intereseaza sau chiar le incurca planurile, se vor observa refuzuri, dezinteres, “raceala”, indiferenta, “dizidenta”.

Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), etapa intensa, traita cu vigoare de catre nativii care vor primi direct forta fazei de Luna Plina in Varsator, care va opera pe casa a IV-a. In joc vor fi, in afara persoanei lor, cu universul psihic marcat de Luna Neagra in Scorpion, cariera, functia, numele, sansa de a se ridica intr-o ierarhie sociala sau profesionala.

Ca orice “scara astrala” ea poate fi pentru unii prilej de urcus iar pentru altii prilej de coboras. Nota generala, in afara fortei cu care se va impune in viata nativilor, va fi greutatea existentiala si vocatia de etapa de exceptie in biografia personala. Cei iesiti din prim-planul vietii publice ar putea primi – pe relatiile de familie, de exemplu – un mesaj interesant.

Sunt de observat si notat circumstantele care se creeaza in acest rastimp, vorbele care se spun, mai ales cele cu aer de promisiune al celor cu care un Scorpion se intersecteaza pentru ca, pe aceste premize, se vor dezvolta viitoarele succese sau conflicte.

Intre seara zilei de 18 august si 19 august, posibilitatea de a petrece este limitata de constrangeri sau situatii de moment care ii vor impiedica pe nativi sa-si dea frau liber dorintelor, poftelor si chefurilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Scorpion:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...